Samen

Op een informele, ontspannen en vrijblijvende manier mensen ondersteunen zodat zij hun leefwereld kunnen vergroten. Dat is wat we bij ZIENS samen doen.

Verder

Door verschillende oorzaken kunnen mensen in een (sociaal) isolement raken. Angst, onzekerheid en onwetendheid zorgen ervoor dat het steeds moeilijker wordt om stappen te zetten. Stappen die ertoe leiden dat mensen weer zien en ervaren dat er meer is dan de huiskamer waar ze vele uren doorbrengen.

Kijken

Bij ZIENS bieden we deze mensen professionele begeleiding en gaan we samen verder kijken. Onder het genot van een kop koffie of thee bepalen de mensen zelf wat ze willen doen en op welke wijze wij hen daarin kunnen ondersteunen. De een is op zoek naar een leuke dagbesteding en een ander wil ontdekken wat hij/zij kan. Bij ZIENS is er alle ruimte om dit te doen.

Professionals

Medewerkers van Mediant GGZ en Wijkracht bieden de ondersteuning die gewenst is. Iedere maandag, dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 13.00 uur zijn deelnemers van harte welkom aan de Adriaen Brouwerstraat 10 in Haaksbergen. Kent u mensen die behoefte hebben aan een laagdrempelige ontmoetingsruimte? Wij nodigen u van harte uit om hen naar ZIENS te verwijzen.

Materiaal

Voor ZIENS zijn er flyers (en binnenkort ook posters) ontwikkeld die u kunt gebruiken om mensen te informeren. Wilt u een aantal exemplaren ontvangen? Dat kan. Laat het ons dan even weten door een mail te sturen naar h.leussink@wijkracht.nl.