Geïnteresseerd in een baan bij Mediant? Goede keuze! Bij Mediant werken ca. 950 professionals waaronder verpleegkundigen, psychologen en psychiaters. Natuurlijk worden de zorgonderdelen ondersteund door verschillende stafdiensten waarbinnen verschillende staffuncties bestaan.

Bij Mediant werken ca. 1000 medewerkers met veel enthousiasme samen. Ieder vanuit zijn eigen vakgebied, maar allemaal met hetzelfde doel; Het bieden van Gewoon Goede Zorg, met de focus op kwaliteit, waarbij de cliënt centraal staat! Binnen Team Ouderen zijn we op zoek naar versterkingen! Onderstaand vind je de vacatures binnen Team Ouderen. Reageer snel op de vacature die het best bij jou past. Wie weet tot snel!


IKZORG deelnemers

 

 


Onze collega's Melissa, Tom & Cherrelle zijn in het kader van de landelijke campagne #IKZORG prachtig op de foto gezet!
Vol passie vertelden zij in de bijbehorende interviews hoe mooi werken in de zorg kan zijn.

Onderstaand kun je de prachtige verhalen van deze toppers lezen! Gelijk weten of we een leuke baan voor je hebben zie vacatures of leg contact via vacatures@mediant.nl

 


 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bekijk dan de vacature voor :

Psychiater of Klinisch Psycholoog

Niet geïnteresseerd in een van deze functies, maar wel geïnteresseerd in werken bij Mediant? Neem dan contact op via vacatures@mediant.nl of kijk op onze vacaturepagina.

 

Binnen Mediant zijn op dit moment de volgende vacatures:

 

Via onderstaand formulier kan een open sollicitatie aan ons gezonden worden. Graag alle velden invullen.

Als vrijwilliger voeg je echt iets toe aan wat we bij Mediant doen! Daar waar het beroepsmatige werk stopt, zorgt vrijwilligerswerk voor een goede aanvulling.

Mediant is een opleidingsinstituut voor alle beroepen die werkzaam zijn binnen de kernfuncties van onze instelling voor geestelijke gezondheidszorg.

Aios vacature breed groot

 

Wil je een Aios spreken voor een echt beeld van de opleiding, de collega's en de organisatie dat kan!

Neem dan contact op met Els:

 

Els de Bruijn2


  

   Els de Bruijn

 

   e.debruijn@mediant.nl

   Mobiel: 06-53582399

  

  

 

De psychiateropleiding binnen Mediant

De opleiding tot psychiater van Mediant kenmerkt zich door een goed en flexibel opleidingsklimaat. Mediant is een middelgrote organisatie met korte lijnen. De opleiding is competentiegericht en volgens de principes van volwasseneneducatie. Specifieke aandacht wordt besteed aan de competentie samenwerking.

Tijdens de opleiding heb je mogelijkheid om in overleg met je opleider je eigen opleidingsroute te bepalen, uiteraard binnen de kaders van de opleiding tot psychiater.

De opleiding duurt in principe 4,5 jaar. Op basis van eerdere ervaring en competentieniveau is verkorting van de opleiding mogelijk.

 

Jouw profiel
Je bent een BIG-geregistreerd arts met aantoonbare affiniteit voor de psychiatrie. Je denkt overstijgend en bent samenwerkingsbereid en in staat te reflecteren. Wij verwachten van jou dat je leergierig bent en verantwoordelijkheid neemt voor jouw opleiding. Daarnaast heb je een flexibele en constructieve werkattitude.


Arbeidsvoorwaarden
Met de AIOS wordt voor de duur van de opleiding een leer-arbeidsovereenkomst aangegaan voor 38 uur per week.

De arbeidsvoorwaarden en rechtspositie zijn conform de CAO-GGZ. De salarisschaal AIOS van de cao-GGZ is van toepassing met een minimum salaris van €3.393,75 en een maximum salaris van €4.792,42 (salaristabellen d.d. juli 2017) op basis van 38-uurs aanstelling. De studiekosten inclusief leertherapie zijn voor rekening van Mediant. Wij bieden een baangarantie binnen onze instelling na het afronden van de opleiding.

Het is mogelijk om tot aan de start van de opleiding een aanstelling als arts te krijgen binnen Mediant.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de opleiding kunt u contact opnemen met Lia Verlinde, psychiater en opleider, bereikbaar via tel.nr. 06-38076200 / aa.verlinde@mediant.nl of met Jörg Kurkamp, psychiater en plaatsvervangend opleider, tel. 06-13782021 / j.kurkamp@mediant.nl.

Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Eveline Biermans, staffunctionaris P&O,

tel.nr 06-42339354