Psychiater van de Toekomst

De opleiding tot psychiater van Mediant kenmerkt zich door een goed en flexibel opleidingsklimaat. Mediant is een middelgrote organisatie met korte lijnen. De opleiding is competentiegericht en volgens de principes van volwasseneneducatie. Specifieke aandacht wordt besteed aan de competentie samenwerking.

 Tijdens de opleiding heb je mogelijkheid om in overleg met je opleider je eigen opleidingsroute te bepalen, uiteraard binnen de kaders van de opleiding tot psychiater.

De opleiding duurt in principe 4,5 jaar. Op basis van eerdere ervaring en competentieniveau is verkorting van de opleiding mogelijk.

Bekijk hier ons opleidingsplan: www.mediant.nl/opleidingsplan 

Aios vacature breed groot

 

Wil je een Aios spreken voor een echt beeld van de opleiding, de collega's en de organisatie dat kan!

Neem dan contact op met:

 

IMG 8587  

 

 

   Gitte Boumeester

   ga.boumeester@mediant.nl

   06-28529974

   

 

  

  

   Gremenza Heres

   gi.heres@mediant.nl

   Mobiel: 06-18406803

 

 Els de Bruijn2

 

 

 

   Els de Bruijn

   e.debruijn@mediant.nl

   Mobiel: 06-53582399

 

  

  

 

Jouw profiel

Je bent een BIG-geregistreerd arts met aantoonbare affiniteit voor de psychiatrie. Je denkt overstijgend en bent samenwerkingsbereid en in staat te reflecteren. Wij verwachten van jou dat je leergierig bent en verantwoordelijkheid neemt voor jouw opleiding. Daarnaast heb je een flexibele en constructieve werkattitude.


Arbeidsvoorwaarden
Met de AIOS wordt voor de duur van de opleiding een leer-arbeidsovereenkomst aangegaan voor 38 uur per week.

De arbeidsvoorwaarden en rechtspositie zijn conform de CAO-GGZ. De salarisschaal AIOS van de cao-GGZ is van toepassing met een minimum salaris van €3.393,75 en een maximum salaris van €4.792,42 (salaristabellen d.d. juli 2017) op basis van 38-uurs aanstelling. De studiekosten inclusief leertherapie zijn voor rekening van Mediant. Wij bieden een baangarantie binnen onze instelling na het afronden van de opleiding.

Het is mogelijk om tot aan de start van de opleiding een aanstelling als arts te krijgen binnen Mediant.

 

Informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de opleiding kunt u contact opnemen met Tim Walrave, psychiater en opleider, tel. 0648130648 / tr.walrave@mediant.nl.