Mediant biedt Generalistische Basis GGZ, ondersteuning in de huisartsenpraktijk vanuit de stichting POH GGZ Twente (in samenwerking met THOON), Consultatie GGZ via het Mobiel Consultatie en Behandel Team en Specialistische GGZ voor de complexe psychische en psychiatrische stoornissen. Onder Over Mediant vindt u een overzicht van onze expertisegebieden inclusief contactgegevens voor informatie, advies en verwijzen.

Verwijzen naar Mediant kan via Zorgdomein. Wilt u meer weten over verwijzen naar Mediant dan kunt u contact opnemen met Mediant Aanmeldbureau
Telefoon: 088-373 52 52.   Vragen kunt u ook stellen via: aanmeldbureau@mediant.nl. Dit mailadres is niet bedoeld voor verwijzingen.

 

 

Lees meer...

Hier vindt u de verwijswijzer een overzicht van de folders en brochures die binnen Mediant worden verspreid. Ook vindt u hier de laatste uitgaves van de MediantKrant. Wanneer u folders per post wilt ontvangen, kunt u deze bestellen via info@mediant.nl

 

 

 

Lees meer...

Mediant heeft contracten met verschillende zorgverzekeringen waaronder bijvoorbeeld Menzis, VGZ en Zilveren Kruis. Daarnaast hebben we een contract met vele andere zorgverzekeraars en met zorgverzekeringen die weer onderdeel zijn van een grotere verzekeraar.

Op deze pagina vindt u meer informatie over verschillende psyschische stoornissen en klachten waaronder depressie, angst, autisme, anorexia etc.

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost.