Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Daarnaast ondersteunt Mediant in de huisartsenpraktijk via de stichting POH GGZ Twente en met het Mobiel Consultatie en Behandel Team.

Mediant heeft expertise op vele gebieden. Specifieke expertise hebben we bijvoorbeeld op het gebied van eetstoornissen, psychotrauma, psychose, bipolaire stoornissen en ervaringswerk.

Lees meer...

Onze jaarverslagen zijn ook te vinden via de website van VWS: Website VWS. Hier kunt u de organisatienaam van een zorginstelling invullen, het jaartal en vervolgens kunt u het verslag downloaden.

Lees meer...

15 januari 2018 is het Blue Monday. Mirjam Spitholt geeft deze dag om 19.30 uur een sessie Gelukskunde in het Helmertheater.

Wilt u de meest depressieve dag van het jaar ook positief afsluiten? Meld u dan aan via communicatie@mediant.nl

 

Vrienden van Mediant

De Stichting Vrienden van Mediant kan worden ingeschakeld voor het bekostigen van activiteiten of faciliteiten, als de reguliere middelen deze uitgaven niet toelaten.

Onze hulpverlening

Wij helpen kinderen, jongeren, volwassen en ouderen met psychische of psychiatrische problemen en stoornissen.

 

Binnen Mediant wordt iedere tweede dinsdag van de maand een referaat georganiseerd.

Voor deze referaten wordt accreditatie aangevraagd bij de VN&VN, FGZPt en NVvP (vergeet niet uw bignummer door te geven bij aanmelding). Voor andere kwaliteitsregisters kan er een certificaat opgevraagd worden.