Bent u cliënt of overweegt u in behandeling te gaan bij Mediant? Dan kunt u rekenen op ervaren en deskundige hulpverleners. Via onderstaande blokken vindt u meer informatie over onder andere Psychische Stoornissen, de aanmeldprocedure, wachttijden en kosten.

Wij werken volgens het Kwaliteitsstatuut Mediant GGZ en de Algemene Leveringsvoorwaarden Geestelijke gezondheidszorg.

Last van depressies, angstig of oververmoeid? Andere psychische klachten? Wacht niet langer en neem contact op met de huisarts. De huisarts of praktijkondersteuner zorgt voor de eerste diagnose en aanmelding bij Mediant. Vervolgens nodigen wij u uit voor een eerste kennismaking. U kunt bij vragen ook bellen met het aanmeldbureau van Mediant via 088-373 52 52.

Lees meer...

Hier vindt u een overzicht van de folders en brochures die binnen Mediant worden verspreid waaronder de algemene brochure, de folder van de cliëntenraad en de folder voor familie.

Wanneer u folders per post wilt ontvangen kunt u deze bestellen via info@mediant.nl

Lees meer...

Binnen de Geestelijke Gezondheidzorg bestaan verschillende psychische stoornissen, klachten en problemen. Waar wilt u meer over weten?

Lees meer...

Mediant betrekt u, als familie of naaste, graag bij de behandeling van de cliënt. Dit doen we altijd in overleg en met toestemming van de cliënt.

Lees meer...

De Functionaris voor de Gegevensbescherming (FG) houdt binnen een organisatie toezicht
op de toepassing en naleving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Mediant heeft contracten met verschillende zorgverzekeringen waaronder bijvoorbeeld Menzis, VGZ en Zilveren Kruis. Daarnaast hebben we een contract met vele andere zorgverzekeraars en met zorgverzekeringen die weer onderdeel zijn van een grotere verzekeraar.

 

 

 

De kosten die gelden in de zorg:

Het eigen risico bedraagt in 2019: € 385, tenzij anders afgesproken met uw zorgverzekeraar.

De Cliëntenraad van Mediant komt op voor de belangen van cliënten. De leden van deze raad denken en praten mee over het beleid en de organisatorische gang van zaken binnen Mediant. Het gaat er vooral om dat cliënten zelf beslissen en invloed hebben op de behandeling en begeleiding.