Zorgverzekeringen

Mediant heeft contracten met verschillende zorgverzekeringen waaronder bijvoorbeeld Menzis, VGZ en Zilveren Kruis. Daarnaast hebben we een contract met vele andere zorgverzekeraars en met zorgverzekeringen die weer onderdeel zijn van een grotere verzekeraar.

Met alle zorgverzekeraars die een basisverzekering aanbieden is Mediant in gesprek om een overeenkomst voor 2021 af te sluiten. Wij verwachten voor 2021 met alle zorgverzekeraars een overeenkomst af te sluiten. Hieronder vindt u een volledig overzicht van de gecontracteerde zorgverzekeraars in 2020:

 

Volledig overzicht zorgverzekeringen waar Mediant een contract mee heeft.

De lijst voor 2021 wordt vernieuwd, zodra de contracten 2021 zijn afgerond.

 

Als u vragen heeft over de contractering en de vergoeding, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Let op: er worden studentenverzekeringen aangeboden waarbij sommige onderdelen van de basisverzekering zijn uitgesloten. Indien dit het geval is, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

 

Meer weten? Kijk op https://www.mediant.nl/clienten/kosten. De zorg geleverd door Mediant valt onder de basisverzekering. Het eigen risico is hier op van toepassing.