Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, schrijf je ook in op onze nieuwsbrief.

Op dinsdag 12 december 2017 vindt het referaat met als thema 'Groepsbehandeling bij ASS en ADHD plaats bij Mediant locatie Helmerzijde.
Aanmelden kan via referaat@mediant.nl
Programma 

 

Bleu Monday is de meest depressieve dag van het jaar!
In 2018 is dit maandag 15 januari a.s.
Mirjam Spitholt verzorgt 's avonds om 19.30 uur een sessie gelukskunde in het Helmertheater.
U bent van harte welkom!  Aanmelden kan via communicatie@mediant.nl

Lees de uitgave van de zomer editie van de MediantKrant. Wilt u de krant in uw mail ontvangen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Officiële reactie Mediant n.a.v. artikel TC-Tubantia 27-02-2017 'Mediant neemt uit nood tweede keus psychiaters aan':
Als Raad van Bestuur van Mediant spreken wij nadrukkelijk ons vertrouwen uit in de kwaliteiten van alle psychiaters die werkzaam zijn binnen Mediant. Dat geldt voor zowel Nederlandse als buitenlandse psychiaters.

In 2015 creëerden 11 zorgorganisaties één toegang met het Coördinatiepunt Spoedhulp Jeugd Twente voor een versnelde en verbeterde en integrale toeleiding tot de juiste hulp in geval van een crisissituatie.

Intend Twente is nu ViA Mediant. Vitaliteit in Arbeid, de weg naar gezond werken. Sinds de week van de werkstress (16 november 2015) heeft Intend Twente een nieuwe naam: ViA Mediant: meer weten: info@viamediant.nl / 053-482 50 40 / www.viamediant.nl


Vooroordelen, inzicht en hulp.

 

ABC Twente, Centrum voor Jongeren met een Psychose heeft een mooie film gemaakt over hoe een dag bij ABC Twente eruit ziet.

Het GRIP-team staat vanaf 2016 op eigen benen. Voor die tijd was het de gemeente Hengelo die het team aanstuurde. Het team heeft de afgelopen jaren bewezen succesvol te zijn in de aanpak van multiprobleem gezinnen.
Op 18 januari jl. vond de feestelijke overdracht plaats.

Het Mobiel Geriatrisch Team van Mediant is vanaf heden onderdeel van het Mobiel Consultatie en Behandel Team.

Mediant is onderdeel van vele samenwerkingen waaronder: Buurtsportcoach Haaksbergen, Jeugdpartners Twente, Coördinatiepunt Spoedhulp Jeugd Twente, FACT Jeugd

Als psychiater aan de slag bij een organisatie waar men elkaar nog kent,
waar de lijnen kort zijn en veel ontwikkelkansen bestaan?
Dat kan! Meer informatie www.wordpsychiaterbijmediant.nl