In deze (online) cursus ga je aan de hand van 7 bouwstenen werken aan jouw eigen unieke herstelverhaal. Je ontvangt (online) begeleiding van een van onze ervaringsdeskundigen. Met hem of haar maak je bij aanvang van de cursus afspraken, bijvoorbeeld over hoe vaak je iets aanlevert.

Jouw coach zal jouw stukken voorzien van feedback, je verdiepende vragen stellen en adviezen geven om uiteindelijk tot een herstelverhaal te komen. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat. De cursus is individueel en in jouw eigen tempo te volgen.

Kosten

De cursus is gratis te volgen voor cliënten die zijn ingeschreven bij Mediant en elders binnen de organisatie behandeling volgen. De vergoeding valt dan onder de zorgverzekering. Wanneer je geen cliënt bent van Mediant kun je de cursus uiteraard ook volgen. Er zijn dan wel kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen € 195.- euro.

Aanmelden cursus

Heb je de informatie over deze cursus doorgelezen en wil je je aanmelden? Mail naar bureauherstel@mediant.nl of bel 053-4755399 (dagelijks tussen 11:30 uur en 13:30 uur)