Op deze pagina vind je ons productaanbod.

Dagelijkse inloop

Elke werkdag zijn wij van 11:30 uur tot 13:30 uur geopend met onze dagelijkse inloop. We schenken koffie, thee en limonade en meestal hebben we er een koekje bij.

Familie en Naasten inloop

Elke vierde maandag van de maand organiseren wij een inloopavond voor familie en naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Steunpunt Stemmen Horen

Elke tweede maandag van de maand organiseren wij een inloopavond voor mensen die op welke manier dan ook te maken krijgen met stemmen horen.

Walk & Talk

Elke donderdagmiddag gaat onze wandelgroep er op uit. Er zijn ervaringsdeskundige vrijwilligers en gecertificeerde ervaringswerkers aanwezig. Soms wandelen we in de buurt en soms gaan we er met het busje op uit naar een locatie die iets verder is.

Thema Ontmoetingen

Elke week organiseren wij een thema ontmoeting binnen Bureau Herstel. De thema’s die behandeld worden, variëren en de actuele onderwerpen zijn te vinden in onze agenda, op ons Instagram account en op de flyers en posters die je (digitaal) op elke locatie van Mediant kunt vinden.

Peergroup transgender en nu

Worstel je met vragen over je gender identiteit en wil je graag in contact komen met lotgenoten om ervaringen te delen, dan ben je van harte welkom om deel te nemen aan onze herstelwerkgroep. Tijdens deze bijeenkomsten zullen diverse thema’s aan bod komen.

Peergroup hoogbegaafdheid

Veel hoogbegaafden lopen vast op ogenschijnlijk hele ”normale” facetten in het leven. Zij ervaren hierin onbegrip vanuit hun omgeving, maar mogelijk ook vanuit zichzelf. In de peergroup ontmoet je lotgenoten en ontwikkel je door het delen van ervaringen meer inzicht in hoe jouw hoogbegaafdheid impact heeft op jouw leven en hoe daarmee om te gaan.