Hier vind je een overzicht van ons cursusaanbod. Er zijn geen kosten verbonden aan deze cursussen. 

 

Spiegelbeeld

In deze cursus ga je je met een groep lotgenoten en twee cursusleiders verdiepen in het letterlijk in beeld brengen van jouw herstel. Een creatieve cursus die door middel van verschillende uitdagende opdrachten bewustwording en een andere kijk creëren op jouw eigen unieke proces.

Verbondenheid

In deze cursus in groepsverband ga je je met een groep lotgenoten en twee cursusleiders verdiepen in rouw, verlies en acceptatie. Dit kan gaan over rouw en verlies van een dierbaar persoon, maar ook over wat je kunt verliezen wanneer je te maken krijgt met een psychische kwetsbaarheid.

Herstellen doe je Zelf

In deze cursus in groepsverband ga je je met een groep lotgenoten en twee cursusleiders verdiepen in jouw eigen herstel en allerlei thema’s die daarbij komen kijken. Je verkrijgt meer inzicht in wat herstel voor jou betekent, hoe herstel er voor jou maar ook voor anderen uitziet en wat jou kan helpen in jouw proces.

Digitaal Herstelverhaal schrijven

In deze (online) cursus ga je aan de hand van 7 bouwstenen werken aan jouw eigen unieke herstelverhaal. Je ontvangt (online) begeleiding van een van onze ervaringsdeskundigen. Met hem of haar maak je bij aanvang van de cursus afspraken, bijvoorbeeld over hoe vaak je iets aanlevert.