In deze cursus ga je je met een groep lotgenoten en twee cursusleiders verdiepen in het letterlijk in beeld brengen van jouw herstel. Een creatieve cursus die door middel van verschillende uitdagende opdrachten bewustwording en een andere kijk creëren op jouw eigen unieke proces.

Empowerment, veerkracht en stigma zijn een aantal onderwerpen die aan bod komen. De cursus kan een creatief onderdeel zijn van jouw behandeling. De cursus duurt 11 (meestal aaneengesloten) weken en wordt gegeven bij Bureau Herstel. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Kosten

De cursus is gratis te volgen voor cliënten die zijn ingeschreven bij Mediant en elders binnen de organisatie behandeling volgen. De vergoeding valt dan onder de zorgverzekering. Wanneer je geen cliënt bent van Mediant kun je de cursus uiteraard ook volgen. Er zijn dan wel kosten aan verbonden. Deze kosten bedragen € 495,-.

Aanmelden cursus

Heb je de informatie over deze cursus doorgelezen en wil je je aanmelden? Mail naar bureauherstel@mediant.nl of bel 053-4755399 (dagelijks tussen 11:30 uur en 13:30 uur)