Jij staat centraal bij BalanZ! Wij bieden ambulante en deeltijd behandeling voor voedings- en eetstoornissen. Tijdens een uitvoerige intakefase word je door meerdere mensen gezien en proberen wij een goed beeld van je te krijgen: van jou als mens in relatie tot de eetstoornis. Wij kunnen dan tot een concreet behandeladvies komen.

Het team

Het team van BalanZ bestaat uit een psychiater, psychologen, GZ psychologen, een verpleegkundig specialist, vaktherapeuten en een ervaringswerker. 

Kosten

Op www.mediant.nl/kosten vind je meer informatie over de zorgkosten. 

Ervaringsdeskundige

“Als geen ander weet ik hoe het is om te worstelen met een eetstoornis. Ik weet uit eigen ervaring dat het doodeng is om in behandeling te gaan, om tegen de eetstoornis in te gaan, terwijl dat juist hetgene is wat voor jou bekend en veilig terrein lijkt te zijn. Ik ken het gevoel van schaamte, de paniek, de wil om te herstellen en de angst die dat met zich meebrengt.

Wachttijden

Wij streven er naar de wachttijden zo kort mogelijk te houden. Een effectieve behandeling, zonder daarbij tijd en aandacht te verliezen voor de cliënt, draagt daaraan bij. 

Ervaringen

Benieuwd hoe anderen de behandeling bij BalanZ hebben ervaren?