Bij Mediant Jeugd bieden we diverse behandelingen onder andere op het gebied van ADHD, autisme, depressie, angst, eetstoornissen, trauma, hechtingsstoornissen, gedragsproblemen, beginnende persoonlijkheidsproblematiek en ernstige opvoedproblemen. We bieden onder andere voorlichting over de stoornis, individuele behandeling (medicamenteus, cognitieve gedragstherapie, psychotherapie, psychomotore therapie, EMDR, protocollaire behandelingen), systeembehandeling en ouderbegeleiding. Ook zijn er groepen voor kinderen, jongeren en ouders. 

FACT Jeugd

Voor Jou! / Jongeren

Heb je problemen en vind je het lastig zelf hulp te zoeken?
FACT Jeugd Twente is er voor jou! Wij komen naar je toe, bieden behandeling en praktische hulp zo vaak als nodig is en op een plek die jij fijn vindt. Dit kan zijn thuis, op school/werk of bij ons op kantoor. We helpen jou met het verbeteren van je situatie en doen er alles aan om contact met je te houden.

Intake en onderzoek

Een intake bij Mediant Jeugd wordt binnen enkele weken gepland. Tijdens de intake kijken we naar de hulpvraag en de problemen en naar een passende behandeling. Het kan zijn dat eerst meer onderzoek nodig is. 

Groepsbehandeling

Hier vind je een overzicht van het aanbod groepsbehandelingen:

Individuele behandeling

Het individuele aanbod bestaat uit de volgende behandelingen:

Behandeling voor het gezin

Voor gezinnen bieden wij de volgende behandelingen

Online hulpaanbod

www.Gripopjedip.nl  Online hulpaanbod voor jongeren die last hebben van somberheid én voor de mensen uit hun omgeving.